Вітамін C є одним із найважливіших антиоксидантів для організму. Він допомагає зміцнювати імунітет, захищає клітини від ушкоджень, підтримує серцево-судинну систему та навіть може знижувати ризик розвитку хронічних захворювань. Оскільки організм самостійно не виробляє цей вітамін, важливо отримувати його з продуктів харчування.
Про це пише Real simple.
Апельсин – лідер серед цитрусових
За словами зареєстрованого дієтолога Крістен Карлі,апельсини – найкорисніший цитрусовий фрукт. Вони містять більше вітаміну C, ніж яблука, лимони чи полуниця, і підтримують імунну систему. Крім того, апельсини багаті нагесперидин– потужний антиоксидант, що захищає клітини, підтримує серцево-судинне здоров’я та може допомогти запобігти нейродегенеративним захворюванням.
Інформує speka.ua